15 Temmuz Gecesinin Milletimizdeki Tezahürü Cizre Sokaklarında İlçemiz Duvarlarında Yaşatılacak.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un talimatları ile Cizre’nin en işlek alanlarına duvar resimleri yapılmaya başlanacak. Kaymakam/Belediye Başkan V TUNÇ, Türkiye’nin Demokrasi tarihinde Milletimizin yazdığı ŞANLI BİR DESTAN olan 15 TEMMUZ GECESİNİ VE YAŞANILANLARI ve Cizre’li Hemşerilerimizce 15 Temmuz Gecesi verilen emek ve mücadelenin resmedileceği alanların Devletimizin Milletimizin geleceği gençlerimize ömür boyu hatırlatacak 15 Temmuz Gecesi Ruhunu verecek alanlar oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Cizre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Konak Mahallesi Cezaevi Caddesi girişinde bulunan beton duvarlara 15 Temmuz Gecesi Ruhunu yansıtacak bütün önemli kahramanların silüetlerinin resmedileceği alanların Milletimizin Gençlerimizin hizmetine sunarak tarihe tanıklık edilen alanları 15 Temmuz Gecesinin Ruhuna hizmet edecek şekilde güzelleştireceğiz ve kahramanlarımızın ve şehitlerimizin isimlerinin yurt genelinde olduğu gibi ölümsüzleştirilmesine hizmet edeceğiz.” dedi.