Belediyemiz İkinci Kadın Kültür Merkezini Halkımızın Hizmetine Açtı

Nur Mahallesi’nde yapılan Taziye Evi’ni yeniden düzenleyerek, bir bölümünü taziye evi diğer bölümünü ise Nur Kadın Kültür Merkezi olarak halkımızın hizmetine açtık.

Cizre Belediyemiz Nur Mahallesi’nde yapılan Taziye Evi’ni yeniden düzenledi. Boya, badana ve dekorasyon çalışmaları yeniden yapılan Taziye Evi’nde eski kapılar değiştirildi, duvarlar onarıldı ve bundan sonra çok amaçlı kullanımı için hazır hale getirildi. Bir bölümü Taziye Evi olarak kullanılacak bir bölümü de Kadınlar için Kültür Merkezi olarak hizmet verecek, Nur Kadın Kültür Merkezi için ayrılan bölümde Yetişkin kadınlar, genç kızlar ve çocuklar için Plates Kursu, Okuma Yazma Kursu, Takı tasarımı ve el sanatları kursu, Kuran- ı Kerim Kursu, Kadın sağlığı eğitimi verilecektir.