Belediyemiz Meclisi 2020 – 2024 Stratejik Planı’nı Eylül Ayı Toplantısında Ele Aldı

Daha güzel ve yaşanılabilir bir Kent için stratejik plan kapsamında projelendirme çalışması başladı. Eylül ayı olağan toplantısında Stratejik hedef ve projelerin değerlendirmesi mecliste tartışıldı. Eylül ayı sonuna kadar tamamlanması gereken stratejik plan çalışmasının ilk aşaması STK, Dernek, Kurum ve Mahalle muhtarlarıyla toplantılar yapıldı. Kentin Mahallelerinde Halk toplantıları yaparak öneri ve projeler halktan talep edildi. Kurum, STK ve halktan gelen talepler doğrultusunda stratejik plan projelerini şekillendirdi. Eylül ayı sonuna doğru Stratejik Plan’ın tamamlanmasıyla birlikte hedeflenen projeler halkımızın bilgisine sunulacaktır.