Çamurlu Tek Bir Sokak Kalmayana Kadar Parke Döşeme Çalışmalarımız Aralıksız Devam Edecek.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Sur ve Yafes Mahallerinde, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Vatandaşlarımızın daha rahat ulaşım sağlamaları için çalışmalarını son hızıyla devam ettiren ekiplerimiz, Sur Mahallesi 710,711.714 Nolu Sokaklarda şuana kadar 15 bin metrekarelik alana parke taşı döşedi.

“Kışın Ayağımızda Poşetlerle Yürüyüyorduk”

Sur Mahallesi 711. Nolu sokak sakinlerinden Murat Toncer “ Belediyemizin mahallemizde yaptığı çalışmalardan çok memnunuz. Eskiden sokaklarımız tozdan çamurdan geçilmiyordu. Kışın ayaklarımıza poşet geçirip, ana caddeye gide biliyorduk, Allah’ımıza şükürler olsun o günler artık geride kaldı. Bizim için yapılan bu hizmetlerden dolayı Cizre Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz” dedi.