CİZRE BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİPLERİ İŞ BAŞINDA

Kaymakam/ Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un talimatıyla Belediyemiz Karla Mücadele Ekipleri akşam saatlerinde Cizre ve çevre ilçelerde yağan yoğun kar yağışı nedeni ile planlamalar çerçevesinde 7/24 esasına dayalı karla mücadele çalışmalarına başlamıştır.

Başta Cizre çeperindeki yüksek kesimler, köylerimiz ile ilçe merkezi arasındaki yerler, Nusaybin yol güzergahında ve İdil Havaalanı istikametinde karla mücadeleye ağırlık veren ekiplerimiz Cizre merkezindeki caddelerin ve sokakların açık tutulması ve ilçe çeperindeki alanlarda Karayolları Ekipleri ile koordineli olarak çalışmalar yürütülmektedir.

İlçemiz genelinde ve çeperindeki vatandaşlarımız için herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek adına Cizre Belediyesine bağlı;

4 adet Kepçe, 1 adet ekskavatör, 2 adet damperli kamyon 4 adet traktör ve 30 personelle yollarda oluşabilecek buzlanma tehlikesine karşı tuzlama ve solüsyon çalışmasını azami hassasiyetle sürdürmektedir.

Vatandaşlarımızdan elzem olmadığı durumda dışarıya çıkmamalarını önemle rica ediyoruz.