Cizre Belediyesi Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı.

Cizre Belediyesi tarafından yardıma muhtaç vatandaşlara gıda paketi dağıtıyor. Belediye imkanları ve Cizreli hayırseverlerin destekleri ile hazırlanan kolilerin dağıtımı başladı.

Cizre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, Ramazan kolilerini 10 Mahallemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi 2.000 aileye ulaştırıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, "Yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması ve belirli bir düzen içerisinde dağıtımının sağlanması amacıyla Cizre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın kayıtlarında yer alan vatandaşlarımıza yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Gıda kolisi yardımlarında destekleri bulunan Cizreli hayırseverlere ve dağıtımda görev alan çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.