Cizre Belediyesinden Duyuru

Covid -19 tedbirleri kapsamında bulaşma riskini azaltmak amacıyla Belediyemize bağlı Hayvan Pazarımızı Nisan ayında hizmete kapatılmıştı.

İlçe Pandemi Kurul kararları doğrultusunda 20.07.2020 tarihlerinden tekrar vatandaşlarımızın ve hayvan sahiplerinin hizmetine açılmıştır.

Kurban Bayramının yaklaşması hem çiftçimizin ekonomik faaliyetlerinin devam etmesi hem de vatandaşlarımızın kurbanlıklarını alırken; ”Kontrollü Sosyal Hayat Kuralları Çerçevesinde kurbanlıklarını hayvan pazarından temin edebilmeleri amacıyla gerekli tedbirler alınmıştır.

Kurban kesecek vatandaşlarımızın da 153 nolu Zabıta Müdürlüğümüzü arayarak kurban kesimi için randevu oluşturmaları gerekmektedir.

Vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermeleri ve Belediyemize ait mezbahane dışında kurban kesimine izin verilmeyeceğini;

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.