CİZRE KAYMAKAMLIĞI SYDV AŞEVİ HER GÜN 210 AİLEYE 1260 KİŞİYE SICAK YEMEK DESTEĞİ SAĞLIYOR

Cizre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde bulunan aşevi, ilçemizde ihtiyaç sahibi 210 Haneye, vatandaşların sofralarına sıcak yemek götürmeye devam ediyor.

Aşevi hakkında açıklamalarda bulunan Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ, “Cizre Kaymakamlığı SYDV Aşevinizde üretimi yapılan ve 210 ailenin 1260 ferdine 630 ekmekle beraber her gün yemek pişirilerek teslim edilmektedir. Sadece dini bayramlarda kapalı olan aşevimiz yılın 358 günü bu görevini ifa etmektedir. Buradan yemek alan vatandaşlarımıza sadece sıcak yemekle kalmayıp vakfımız eli ile birçok konuda yardımcı olmaktadır. Bizler Devletimizin sıcak şefkatli elini muhtaç tüm vatandaşlarımıza uzatmaya, Devletimizin selamlarını iletmeye devam edeceğiz. " dedi.

Cizre Kaymakamı / Belediye Başkan V Mehmet TUNÇ, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla aşevinden yararlanan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek hizmetlere dair geri bildirimler alıyoruz, Muhtaçlık Durumu dışında; engelli, hasta, yaşlı veya yemek yapamayacak durumda olan yaşlı kimsesiz vatandaşlarımızın evlerinde temizlik ve sıcak yemek yapılıyor. “Cizre’nin Ulu Çınarları Evde Bakım Projesi” de Cizre Belediyemiz ile ortaklaşa gönülden hizmetle devam ettirilmektedir. Vatandaş memnuniyetini sağlayacak son derece temiz bir ortamlarda pişen yemekler, sıcak sıcak vatandaşın sofrasına ulaştırılıyor.” dedi.