Cizre’yi Seviyorum Çevremi Temiz Tutuyorum

Cudi Mahallemizde Temizlik

İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü çevre temizliği konusunda duyarlılık sağlamak amacıyla “Cizre’yi Seviyorum Çevremi Temiz Tutuyorum” sloganıyla çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi. Çevre Temizliği etkinliğine, Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Davut Sinanoğlu, kamu kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Cudi Mahallesi Ahmet El-Cezeri İlkokulu önünde başlayan çöp toplama etkinliğinde, cadde ve sokaklarda biriken çöpleri beraberindekilerle toplayan Kaymakam ve Belediye Başkan V. Davut Sinanoğlu, temizlik konusunda vatandaşların daha duyarlı olmasını isteyerek “daha temiz bir Cizre için Belediyenin yürüttüğü çalışmaların yanında çevre temizliği konusunda vatandaşlarımızın katkı ve desteğini önemsiyoruz. Özellikle park ve bahçelerde ve ana yollarda Belediye ekiplerinin temizlik çalışmaları konusunda duyarlı olan işyerleri sahiplerine, esnaflarımıza ve Cizreli hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Daha temiz bir Cizre için böyle bir organizasyonu gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürüne, öğretmenlere, öğrencilerimize ve tüm katılanlara teşekkür eden Belediye Temizlik İşleri Müdürü Mahfuz Toprak, bu tür farkındalık yaratan çalışmaların sürekli yapılacağını ve önümüzdeki dönemde temizlik ve çöp konusunda kaliteyi ve standardı artıracaklarını söyledi.