Daha Temiz ve Sağlıklı Bir Cizre İçin Çalışıyoruz

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, periyodik olarak genel temizlik çalışmalarını sürdürürken, sokak ve caddelerde oluşan koku ve bakterileri önlemek amacıyla çöp konteynır ve otobüs duraklarını yıkayıp dezenfekte ediyor.

Belediyemiz vatandaşlarımızın konteynır kokusundan rahatsız olmamaları için sokak ve caddelerdeki çöp konteynırların temizlik ve bakımına özen göstererek, otobüs duraklarının iç ve dış tarafını deterjanlı su ile yıkıyor. Çevre temizliği ve insan sağlığına büyük önem veren Belediyemiz, duraklar ve konteynırları bol köpüklü suyla yıkayarak bakterilere karşı dezenfekte ediyor. Temizlik işleri müdürlüğümüzce yapılan açıklamada; vatandaşlarımız tarafından durakların içerisine sigara izmaritleri ve durak kapılarına zarar vermemelerini belirtiler.