Destek Hizmetleri Müdürlüğünce iş eldiveni ve temizlik ürünleri alım şartnamesi

Temizlik İşleri Müdürlüğünce Konteynır Tekerlek Alımı

Cizre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce  Günlük kullanıma bağlı olarak zamanla yıpranan ve kulanım dışı kalan çöp konteynerlerimizin tamiri için 2.000 adet (iki bin) 150x45 cm ebatlarında konteyner tekerlekleri alımına ihtiyaç duyulmaktadır.  Doğrudan Temin kapsamında yapılacak alımlar için piyasa araştırmamızı en geç 10.02.2020 tarihine kadar Cizre Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne getirilmeleri önemle rica olunur.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce 3 Bin Litre Sıvı Klor Alımı

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü talebi doğrultusunda Su arıtma sistemine Doğrudan Temin kapsamında 3 Ton Sıvı Klor ihtiyacı duyulmaktadır. 10/02/2020 tarih saat saat 16:00' ye kadar yapılan piyasa araştırmasını  Cizre Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne getirilmesi önemle rica olunur

Temizlik İşleri Müdürlüğünce 6 Adet Küllük Çöp Kova Alımı

Belediyemiz ile ilçemizde bulunan birçok kurum ve kuruluş tarafından  kullanılan Karakaş İş Hanının temizliği için ekte gösterilen 6 adet küllük ve çöp kovasına ihtiyaç vardır. Not: Piyasa araştırmamız 08/02/2020 tarih ve saat 16:00 'de Cizre belediyesi destek hizmetleri müdürlüğüne vermeleri önemle rica olunur.

Email: destekhizmetlericizre@gmail.com