Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı, Kur'an Kursu öğreticileri ile bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı Belediyemiz Konferans Salonunda Şırnak, il ve ilçesinde Kur’an Kursu öğreticilerine din Hizmetlerinde gönüllülük konulu bir seminer verdi.

Kur’an Kursları Öğreticileri istişare toplantısına katılan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Huriye Martı Şırnak, Cizre, Silopi ve İdil İlçe Müftülüğünde görevli Kur’an Kursu öğreticileri ve öğrencileri ile bir araya geldi. Kaymakam/ Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Şırnak İl Müftüsü Mehmet Taştan, Cizre Müftüsü Süleyman Baran ve müftülük personeli katıldığı toplantı Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başladı.

Kaymakam/ Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un, yaptığı selamlama konuşmasının ardından programda Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı Kur’an Kursu öğreticilerine din Hizmetlerinde gönüllülük konulu bir konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada DİB başkan yardımcısı Martı’nın konuşmalarında pek çok husus ele alındı.