Di bin serokatiya Hevşaredara me Guler Yerbasan de, bi beşdariya endamên Meclîsa Jinan, Rêveberiya Polîtîkayên Jinê û Xebatkarên Jin, li salona konferansê ya Şaredariya Cizîrê "Meclîsa Jinan" hat avakirin. Hat nîqaşkirin ku bi meclisa jinan a hatiye avakirin re, ji bo ku her jinek di nava meclîsa jinê de, bi reng û xetên jinan, di çarçoveya xizmeta gelê me de, pêşniyar bên zêdekirin û bicihanîn.
Belediyemiz konferans salonunda Eşbaşkanımız Güler Yerbasan Başkanlığında Kadın meclis üyeleri, Kadın Politikaları Müdürlüğü ve Kadın Personellerimizin katılımıyla, Cizre Belediyesi ‘‘Kadın Meclisi’’ kuruldu. Kurulan kadın meclisiyle halkımıza hizmet doğrultusunda kadın rengi ve çizgisiyle kadın meclisi bünyesinde her kadına dokunabilme adına öneriler çoğaltıp uygulanacağı konuşuldu.