Gençlerimiz ve Minik Yıldızlarımız Geleceğe Umut Saçıyor.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un talimatları ve Cizre Belediyesi destekleri ile desteklenen Cizre Belediyesi spor bünyesinde faaliyet gösteren U 12 – 13 yaş grubundaki minik sporcularımız, Öz İdil spor altyapısı ile yaptığı hazırlık maçında, Öz İdil sporu 2-1’lik skorla mağlup etti.

Cizre Belediyesi, altyapısında U15- 16 yaş grubunda mücadele eden gençlerimiz, İdil sporu 6 -2’lik farklı skorla mağlup etti.

Gençlerin eğitimlerinin yanı sıra spor ile ilgilenmelerinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden, Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç "Gençlerimiz için her türlü desteği elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz bir yandan eğitimlerini almaya devam ederken, bir yandan da sportif alanlarda kendi yeteneklerini ortaya koyuyorlar. Bizlerde gençlerin yeteneklerini sergilemeleri için onlara bu zemini hazırlamaya çalışıyoruz. Geleceğimizin gerçek sahipleri gençlerimizin sportif alanlarda başarı elde etmeleri Cizremizi, ailelerini çok ama çok mutlu etmektedir. Allah başarılarını daim eylesin” ifadelerini kullandı.