Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Mahalle Ligi” Cizre’de Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye genelinde ilk defa düzenlediği ve Spor Toto Teşkilatının da desteklediği Arkadaşını Bul, Takımını Kur “Mahalle Ligi” Cizre’de başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye genelinde 14-19 yaş arası gençlere yönelik ilk defa düzenlediği Spor Toto Teşkilatının da desteklemiş olduğu Batminton, Basketbol, Hentbol ve Voleybol Branşlarından oluşan “Mahalle Ligi” spor etkinliği Cizre’de start aldı.

Cudi Mahallesinde bulunan Spor Lisesinde Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Mahalle Ligi” geniş bir katılım ve yoğun bir ilgi ile başladı.

Spor Lisesinde düzenlenen etkinliğe Kaymakam / Belediye Başkan V. Nazlı Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdülhakim Selimoğlu, Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Emniyet Müdür Yardımcısı Erhan Ergün ve sporcular katıldı.