Görev Başındaki Personel ve Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Kurban Bayramı dolayısıyla Kaymakam ve Belediye Başkan V. Davut Sinanoğlu İlçe Jandarma Komutanı Okan Talay, İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, Asayiş Komando Bölük Komutanı Teğmen Muhammed Uysal Kurban Bayramı dolayısıyla ilçemizde vatan nöbeti tutan Mehmetçik, Kontrol ve uygulama noktalarında görev yapan polislerimiz, şehit aileleri gazilerimiz, pandemi sürecinde büyük bir özveri gösteren sağlık çalışanları, itfaiye ve Zabıta Müdürlüklerini ziyaret ederek buralarda görev yapan jandarma, polis memurları ve kamu çalışanlarının bayramını kutladılar.

Jandarma ve polis memurlarıyla bir süre sohbette bulunan, Kaymakam ve Belediye Başkan V. Davut Sinanoğlu “Herkes bayram kutlarken, sizler halkımızın güvenliği, huzuru, kamu güvenliğinin sağlanması için sevdiklerinizden ayrı görevinizin başındasınız. Sizlere çok şey borçluyuz. Rabbim sizleri her türlü kötülükten korusun. Ayağınıza taş değdirmesin. Hepinize hayırlı mesailer, hayırlı görevler diliyorum. Aile efradınızla birlikte bayramınızı kutluyorum. Sağlık ve huzur içinde nice bayramlar diliyorum” dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Davut Sinanoğlu ve beraberindekiler daha sonra Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesini ziyaret ederek, her zaman olduğu gibi bayramda da görevleri başında olan, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde büyük bir özveri gösteren sağlık çalışanlarının bayramlarını kutladı, aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve esenlik içinde nice güzel bayramlara erişmeleri temennisinde bulundu. Tedavi olan hasta ve yakınlarının da bayramlarını kutlayan Başkan Sinanoğlu, şifa dileklerini iletti.

İlçemiz geneli yapılan bayram ziyaretleri Koronavirüs tedbirleri kapsamında, Maske, mesafe kurallarına uyularak ziyaretler sınırlı olarak yapıldı. Mehmetçik, Kontrol ve Uygulama Noktaları, Şehit aileleri, gazilerimiz, İtfaiye ve Zabıta Müdürlükleri personellerine Bayram ziyaretlerinde tatlı ve bayram çikolatası ikram edildi.