İçişleri Bakanımız Bayramı Cizre’de Kutladı

İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanımız Sn. Orgeneral Arif Çetin,  İçişleri Bakan Yardımcımız. Sn. Mehmet Ersoy ve Şırnak Valimiz Sn. Mehmet Aktaş ile birlikte Kurban Bayramı dolayısıyla İlçemize gelerek, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sn. Faik Arıcan tarafından düzenlenen Bayramlaşma programına katıldılar. İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu Öğretmen evinde yapılan Bayramlaşma programında, vatandaşlarımızla bir araya gelerek, bayramlarını kutladılar. Bayramlaşma programından sonra Cizre Belediyemizce alınan 53 yeni aracımızın hizmete girişi nedeniyle açılış kurdelelerini kesen İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu yeni alınan hizmet araçların Cizre Halkına hayırlı olmasını dileyerek, 53 yeni araçların Cizre’ye daha kaliteli hizmet sunacaktır. Dedi.