İlçemizde 19 Ekim Muhtarlar Günü Düzenlendi.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kaymakamlık binası Atatürk Anıtı önünde muhtarlarımızın katılımı ile çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Kaymakamlık binası önünde gerçekleştirilen törene merkez ve köy muhtarları katıldı.

‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ nedeni ile Cizre Muhtarlar Dernek Başkanı Saithan Tonçer, tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Cizre Muhtarlar Dernek Başkanı Saithan Tonçer’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla son buldu.

Törenin ardından merkez ve köy muhtarlar kaymakamlık toplantı salonunda, Kaymakam / Belediye Başkan V. Başkan V. Mehmet Tunç ile bir araya geldi. Kaymakam Tunç, Devletimiz ile Milletimiz arasında önemli görevler icra eden muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı.

Ziyaretlerin ardından Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Merkez ve Köy Muhtarlarımız onuruna Mehmet Ağa Kasrında (Dengbej evinde) kahvaltıda bir araya gelindi.

Muhtarlarımız, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Cizre Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Cizre Nergis Fm’e konuk oldular.