Karantina Altına Alınan Apartman ve Sokaklar Dezenfekte Edildi.

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs (covid19) salgını nedeniyle karantina altına alınan apartman ve sokaklarda dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Dünya genelinde etkili olan koronavirüsün Türkiye’de ilk göründüğü günden itibaren dezenfekte çalışmalarını titizlikle yürüten Belediyemiz, koronavirüsün yayılmasına engel olmak, vatandaşları hastalıktan korumak ve virüsün etkilerini en aza indirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Covid-19 tedbirleri kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar ve karantina altına alınan mahallelerimizde dezenfekte çalışmalarımız aralıksız sürüyor.

Belediye Başkan Vekilimiz Davut Sinanoğlu, “Değerli Hemşehrilerim, uzun süredir yaşadığımız zorlu süreçten sonra işyerlerini açan ve çalışma hayatına yeniden başlayan tüm vatandaşlarımıza öncelikle sağlık ve huzur dilerken, kazançlarının da bereketli olmasını temenni ediyorum. Lütfen sosyal mesafe ve maske kullanımında gerekli hassasiyeti göstermeye özen gösterelim. Koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçemizde her gün düzenli olarak dezenfekte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca ekiplerimiz, ilçede pozitif vakaların bulunduğu ailelerin evlerini dezenfekte ediyor. Vaka sayılarının artmaması için tedbirli olalım, kurallara uyalım. Tedbir bizden takdir Allah'tan. ’’ ifadelerini kullandı.