Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, 15 Temmuz Şehidi Eski Muhtar Mehmet Zeki Macartay’ın Ailesini Ziyaret Etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, 15 Temmuz’da meydanlara inen ve darbe kalkışmasına ilk tepkilerini ortaya koyan vatandaşlarımızdan biri olan sivil şehit eski Muhtar M. Zeki Macartay’ın ailesini ziyaret etti.

Şehidin ailesiyle gerçekleşen sohbetin ardından,  Kuran-ı Kerim Tilaveti ve aziz şehitlerimizin ruhları için dua edildi.

Kaymakam Tunç, sivil şehit eski Muhtar M. Zeki Macartay’ın ailesi ile bir süre sohbet ederek onların talep ve sorunlarını dinledi.