Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, 80 Dönümlük Yeni Mezarlık Çalışmalarını İnceledi.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, inşaat çalışmalarının devam ettiği “80 Dönümlük Yeni Mezarlık” alanında incelemelerde bulundu.

Belediyemiz tarafından 80 dönümlük alanda mezarlık hizmetleri, teçhiz, tekfin, nakil ve gömü işlemleri standartlara kavuşturulacaktır. Belediyemiz mezarlık alanında anayol, ara yollar, çeşmeler, mescit ve cenaze hizmetleri için de idari bina yapılacaktır.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, "Cizre’miz gelişiyor, büyüyor ve güzelleşiyor. Şehrimizin ihtiyaç ve talepleri her geçen gün artıyor ve değişiyor. Şehrimizde bulunan Asri Mezarlığın kapasitesinin dolması nedeniyle başlattığımız “80 Dönümlük Yeni Mezarlık” çalışmaları hızla devam ediyor.’’ ifadelerini kullandı.