Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Cizre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölyelerini Gezerek Yapılan Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Cizre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerini atölyelerinde ziyaret eden Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, öğrenciler tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yapılan çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik ederek, başarılar diledi.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, okuldaki diğer bölüm atölyelerini de dolaşıp bu atölyelerde kullanılan donanım malzemelerini inceledi, sürdürülen çalışmalar ve projeler hakkında Okul Müdürü Hasan Turgut’tan bilgiler aldı.