Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Hafızlık Merasim Töreninin Yapılacağı Alanda İncelemelerde Bulundu.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Şırnak Valiliği ve Şırnak İl Müftülüğünce İlçemizde organize edilecek hafızlık merasim töreninin yapılacağı Cizre Hamit Özalp Şehir Stadyumunda gerekli tüm çalışmaları gözden geçirdi. Alınması gereken tedbirlerle alakalı ilgililere verilmesi gereken talimatları verdi.

Şırnak İl Müftüsü Mehmet Taştan ve Cizre İlçe Müftüsü Süleyman Baran tarafından karşılanan Kaymakam Tunç, alanda yapılacak tertip ve düzen hakkında ilgili birim müdürlerine azami hassasiyetle gereken iş ve işlemlerin takibi hususlarını hatırlattı. Daha sonra genç hafızlar ile bir araya gelen Tunç, hafızları tebrik ederek, başarılarının devamı temennisinde bulundu.