Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’tan Kızılay’a Kan Bağışı Desteği Devam Ediyor.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Kızılay tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına destek vermeye devam ediyor.

Cizre Kaymakamlık binasında önünde kurulan Kızılay Kan Merkezinde gerekli sağlık kontrollerinin yapılması ve karşılıklı bilgilendirmelerin ardından kan bağışında bulunan Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, sağlıklı insanların 3 ay aralıklarla kan verebileceğini, sağlık durumu uygun olan vatandaşlarımızı kan bağışına davet etti.

Kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımız 07-22 Mayıs tarihleri 09:30 - 18:00 saatleri arasında Cizre Kaymakamlık binası önünde kan bağış desteğinde bulunabilirler.