Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Toplantı Salonunda Şehit ve Gazi Yakınları İle Bir Araya Geldi.

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Tunç, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Faruk Özervarlı, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Celal Azgan, Çalışma ve İş Kurumu Cizre Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Orhan ile şehit ve gazi yakınları katıldı.

Düzenlenen toplantıda Kaymakam/Belediye Başkan V. “Şehit Aileleri ve Gazilere tüm kamu/özel kurum ve kuruluşlarda azami hassasiyet gösterileceğini, şehit ve Gazi ailelerinin ziyaretleri şehit ve Gazi ailelerinin talep ve istekleri konuşuldu. Toplantıda şehit ve gazi ailelerinin istek ve talepleri alındıktan sonra, karşılıklı yapılan dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.