Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un Talimatıyla Varlık İlk- Ortaokulu Kütüphanesine Kitap Desteği Sağlandı.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, öğrenciler arası okuma kültürünün yaygınlaşması amacıyla Varlık İlk- Ortaokuluna kitap desteğinde bulundu.

Eğitime verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un talimatıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce özenle hazırlanan kitaplar, Varlık İlk- Ortaokulunun kütüphanesine teslim edildi.

Eğitime her alanda destek verdiklerini aktaran Kaymakam Tunç, “Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediyesi olarak her zaman ve her fırsatta okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde öğretmenlerimiz sosyal medya üzerinden okullarının kitap ihtiyaçları olduğunu bizlere aktardılar. Bizlerde buna duyarsız kalmayarak öğretmenlerimizin talepleri doğrultusunda kitaplarımızı hazırladık. Arkadaşlarımız bizzat okula giderek kitapları teslim ettiler. Gelecek güçlü Türkiye, bugünkü çocuklarımızın bilgi ve birikimi ile inşa edilecektir. Bunun farkındayız ve çalışmalarımızı da bu yönde sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Okul idarecileri ve öğretmenler de, Kaymakam Tunç'a söz verdiği gibi kitap desteğinde bulunduğu için teşekkürlerini iletti.