Kaymakam/Belediye Başkan V. Nazlı Demir, İtfaiyecilerin Haftasını Kutladı

Kaymakam / Belediye Başkan V. Nazlı Demir, 25 Eylül-1 Ekim tarihlerinde kutlanan İtfaiyeciler Haftası nedeniyle Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek İtfaiyecilerin Haftasını kutladı.

Demir, beraberinde ilçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk ile birlikte Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada İtfaiyeciler tarafından karşılanan Demir, İtfaiyecilerin Haftasını kutlayarak tatlı ikram etti.

Tüm mesleklerin kendilerine göre zorluklarını olduğunu ancak itfaiyecilerin birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olduğunu kaydeden Demir, "Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, ailelerini geride bırakan, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışmaktadırlar. İtfaiyeciler sadece yangınlarda değil, sel ve depremler gibi tüm doğal afetlerde de halkımızın can ve mal güvenliği için 24 saat canla başla çalışıyorlar. Biz de bu vesileyle hem İtfaiyeciler Haftasını kutlamak hem de onlarla bir araya gelmek için bugün onları ziyaret ettik. Bu vesileyle tüm İtfaiyecilerimizin İtfaiyeciler Haftasını kutluyorum" dedi.