Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Davut Sinanoğlu’nun, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

15 Temmuz; milli iradenin, milli birlik ve beraberliğimizin yeniden inşa edildiği kutlu bir zaferin yıl dönümüdür. Bu zafer şehit ve gazilerimizin üstün cesareti, milletimizin büyük fedakârlıklarıyla elde edilmiştir. 15 Temmuz’da milletimiz ;genç, yaşlı, kadın, erkek fark etmeden sokaklara dökülmüş, geçmişte olduğu gibi bir kez daha bu vatan için tek yürek olmuştur.

Darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz gecesi milletimiz önemli bir süreçten geçmiş ve demokrasi adına büyük bir imtihan vermiştir. Hiçbir hain saldırıdan korkmadan, yılmadan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize emanet ettiği bu kutlu vatana sahip çıkmaya devam edeceğiz. Tüm bu duygu ve düşünceler ile o gece Şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diler, Gazilik mertebesi ile şereflenmiş tüm Gazilerimize şükranlarımı sunarım.