Prof. Dr. Nurullah Genç'ten “Başarı Bedel İster” Üzerine Söyleşi

Cizre Kaymakamlığı ile Cizre Belediyesi tarafından organize edilen programla, Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç, Cizrelilerle Başarı Bedel İster” konulu söyleşide buluştu.

Ekonomi, sanat ve edebiyat alanında birçok başarıya imza atan Prof. Dr. Nurullah Genç, işletme, yönetim ve organizasyon konularını ele aldığı “Başarı Bedel İster” adlı kitabıyla aynı adı taşıyan söyleşisinde kendi yaşantısından örneklerden yola çıkarak insanın hayat mücadelesinin birçok yönüne değindi. Hikâyelerle süslediği konuşmasında; toplumun refahı için planlı bir şekilde çalışan, hedefleri olan, tarihini, kültürünü ve kendisini tanıyan insanlar olmanın önemine vurgu yaptı.

Prof. Dr. Nurullah Genç, Cizre’nin güzel insanlarıyla buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Kaymakam/Belediye Başkan V. Nazlı Demir’e ve etkinliği düzenleyen herkese teşekkür etti.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Nazlı Demir 'Gençlik Buluşmaları' programlarımız kapsamında Prof. Dr. Nurullah Genç hocamızın samimi sohbeti, başarı hakkındaki görüşleri ve anekdotları ile dolu dolu geçen söyleşisini tebessümle dinledik. Üstadımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Programda Prof. Dr. Nurullah Genç’e Kaymakam/Belediye Başkan V. Nazlı Demir tarafından, günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi.

Program sonunda Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç hayranlarına kitaplarını imzaladı.