Rams Global Cizre Belediyespor takımından Kaymakam / Belediye Başkan V. Nazlı Demir’e Ziyaret.

Cizre Belediyespor Voleybol Takımı, Teknik Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı’dan Kaymakam / Belediye Başkan V. Nazlı Demir’e Ziyaret.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Nazlı Demir 2022-2023 Efeler Ligi öncesi, Rams Global Cizre Belediyespor takımının Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı, takımın teknik heyeti ve oyuncuları ile bir araya geldi.

2022-2023 sezonu öncesi teknik heyet ve yeni transferlerle tek tek sohbet eden Kaymakam Nazlı Demir, Cizre’mizi “Efeler Liginde” temsil eden Rams Global Cizre Belediyespor’a başarılar diledi.