Sinanoğlu, Cizre Devlet Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Davut Sinanoğlu, Cizre Devlet Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi Caner İşkorur’dan hastanenin genel durumu hakkında bilgi alan Sinanoğlu, koronavirüs salgını ile ilgili olarak alınan tedbirleri yerinde inceledi. Sağlık çalışanları ile de bir süre sohbet eden Sinanoğlu, salgın sürecindeki özverili ve fedakârca çalışmalarından dolayı tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Sağlık personellerimizin olağanüstü gayreti sayesinde salgınla mücadele devam ederken bizlerin de mücadeleye katkı sunmamız ve kurallara uymamız gerektiğini ifade eden Sinanoğlu, özellikle üç başlıkta sıralanan Maske kullanımı, Sosyal mesafeye uyulması, temizlik ve hijyen kurallarına uyulması gerektiğinin altını çizdi.