Temizlik İşleri Müdürlüğü Piyasa Araştırması

Temizlik İşleri Müdürlüğünce  Cizre ilçe sınırları dahilinde mücavir alanlarda kullanmak üzere aşağıda bulunan malzemelerin Teknik Şartnameye dayanarak piyasa araştırmasını KDV Hariç olarak Cizre Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne getirmenizi veya destekhizmetlericizre@gmail.com adresine 14/07/2020 mesai bitimine kadar göndermenizi önemle rica olunur.

MALZEME

MİKTAR/ADET

1

Saplı inşaat küreği

100

2

Saplı kaba alan fırçası

500

3

Saplı oto fırça

1000

4

Çöp poşeti(72 cmx 95 cm)

5

Çöpçü küreği (faraş)

250

Belediyemiz temizlik işleri müdürlüğü çalışmalarında kullanılmak üzere yukarıdaki tabloda cinsi ve miktarı belirtilen temizlik malzemelerine ihtiyaç vardır.

TEKNİK ŞARTNAME

Cizre Belediyesi destek Hizmetleri Müdürlüğü

( Satın Alma Birimi )

1-     Teklifler kapalı bir zarf içerisinde ağzı kaşeli, mühürlü olmalıdır.

2-     Fiyatlar KDV hariç olmalıdır.

3-     Tekliflerde karalama, kazıntı, tahrifat ve silinti olmayacak, aksi hale teklifler geçersiz sayılacaktır.

4-     Teklifler 4734 sayılı kanunun 22/d maddesi uyarınca malın kalite ve standartlarına göre hazırlanmış olacaktır.

5-     Belirtilen süre sonunda teklifler satın alma komisyonu tarafından değerlendirilecektir.

6-     İstekli taahhüt ettiği hizmet/mal/malzemeleri teklifte belirtilen idari ve teknik şartnameye göre yerine getirmekle yükümlüdür.

7-     Teklif mektubu kapsamında yapılan mal/malzeme/hizmet alımlarında sözleşme idarenin takdir hakkı kapsamındadır.

8-     Teklif edilen mal/malzeme/hizmet alımları, Teslim ve Muayene komisyonu tarafından aranan şartlarda teslim alınmadıkça teslim işlemleri kabul sayılmayacaktır.

9-     Mal/malzeme/hizmet alımlarda doğa bilecek ihtilaflar idare tarafından görevlendirilen komisyon tarafından çözüme kavuşturulacaktır.

10-  Teklifler, 5018 ve 4734 sayılı hukuki düzenlemeleri kapsamaktadır.

11-  Yapılacak alımlarda birim fiyatında verilen teklifler toplam fiyat esas alınır.