TISİAD Heyeti Belediye Başkan Vekilimiz Sinanoğlu’nu Ziyaret Etti.

Irak`ta çeşitli incelemelerde bulunduktan sonra ülkeye geri dönen Türkiye-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği (TISİAD) Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Davut Sinanoğlu’nu ziyaret etti.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Davut Sinanoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarete; TISİAD Başkanı Nevaf Kılıç, TISİAD Başkan Yrd. Reber Haşimoğlu, TISİAD Başkan Yrd. Ahmet Akkurt ve yönetim kurulu üyeleri Orhan Altınöz ile M. Salih Çelik katıldı.

Misafirleri makamında ağırlayan Başkan Vekilimiz Sinanoğlu, Irak gezisi hakkında TISİAD Başkanı Nevaf Kılıç'tan bilgi aldı.

Türkiye – Irak ülkeleri arasında ticari, sosyo-ekonomik ve kültürel ilişkilerin arttırılması, mevcut ilişkilerin geliştirilmesi ve devamlılığının sağlanması amacını taşıyan Derneğin ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade eden SİNANOĞLU “ işadamlarını ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk, muhtemel işbirliği alanları üzerinde bilgi alışverişinde bulunduk, ilçemizde yatırım olanakları üzerinde konuştuk. Yakın tarihte TISİAD’ın bölge toplantısına Cizre’mizin ev sahipliği yapması konusunda değerlendirmelerde bulunduk. İlçemize yatırımcı ilgisinde artış var, bu ilginin somut yatırımlara dönüşmesi konusunda gayret gösteriyoruz” dedi.