Türkiye Belediyeler Birliği Meclisinde Şırnak’ı temsil edecek olan 4 asil, 2 yedek üyenin seçimi gerçekleştirildi.

Endamên Meclîsa TBBê yên Şirnex hatin diyarkirin!
Ji bo diyarkirina endamtiya meclîsa TBB (Yekîtîya Şaredarîyên Tirkiye) 4 jê esîl û 2 jî cîgir hilbijartin di nav Şaredarîyên Şirnex de pêk hat.
Jii bo meclisa TBB ya ku Hevşaredara me Güler Yerbasan û hevşaradera Silopiya Jiyan Osmanlı jî endamin hilbijartin bi tevlîbûna endamen meclîsa şaredariyan û hevşaredarên navçe û bajarokên Şirnex hilbijartin pêk hat. Li gorî encamên hilbijartinê; Hevşaredara Hezexê Turkan Kayır, Hevşaredarê Gundikê Melê Ferit Artuç, Hevşaredarê Deştadara Fahrettin Akman û endamê meclîsa şaredariyê bajarekê Erebanê Celal Pektaş bo endamtîya TBB wekî endamên esîl hatin hilbijartin.

Eş Başkanımız Güler Yerbasan ve Silopi Belediyesi Eş Başkanı Jiyan Ormanlı’nın da üyesi olduğu Türkiye Belediyeler Birliği Meclisinde İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Meclis üyelerinin katılımı ile yapılan oylamada, İdil Belediyesi Eş Başkanı Türkan Kayır, Balveren Belde Belediyesi Eş Başkanı Ferit Artuç, Sırtköy Belde Belediyesi Eş Başkanı Fahrettin Akman, Karalar Belde Belediyesi Meclis üyesi Celal Pektaş, Türkiye Belediyeler Birliği meclis asil üyeliğine seçildi.