Vatandaşlarımızı Ziyaret Etmeye Devam Ediyoruz

Ülkelerindeki iç savaş nedeniyle ülkemize sığınan Suriyeli aile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın ismini 3 erkek çocuğuna verdi. Cudi mahallesi Ördek sokakta ikamet eden 5 nüfuslu ailenin 3 erkek çocuklarına Recep, Tayyip, Erdoğan isimleri neden verdiğinin sebebini açıklayan Anneleri Fatma EL SALEH: ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini aktararak, "Suriye'de iç savaş çıktığında hiç bir ülke bizleri kabul etmedi. Sadece Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan bize kapılarını açtı. Sadece bize yardım eden ve sahip çıkan Recep Tayyip Erdoğan oldu" dedi.  Maddi durumu olmayan aileye kömür ve giyim yardımı yapıldı.  Daha sonra Başkan ARICAN, Cudi mahallesinde ikamet eden 15 yaşındaki yürüme engelli Bircan ÜREN adındaki vatandaşımızın evini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız Sn. Faik ARICAN ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi hediye ettikten sonra, maddi durumu olmayan aileye giyim ve çeşitli yardımlar yaptı.