Zabıta Ekiplerimiz Manav, Restoran ve Lokanta Denetiminde.
Zabıta
ekiplerimiz ilçe genelinde bulunan işletmelerde denetimlerini sürdürüyor.
Ekipler, iş yerlerinde sağlık Bakanlığı’nın Covid -19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’nde yer alan mesafe koşullarına uymaları, açık ve kapalı alanlar için ayrı ayrı olacak şekilde yüzde 50 kapasite sınırlaması oranı uygulamalarını ve mekanda bulunabilecek masa, koltuk sayısının aynı anda bulunabilecek azami kişi sayısına uygun davranmaları konusunda denetimler yaptı.
Yeni
kontrollü normalleşme sürecinde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı
sıra, tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması için
denetimlere devam edecek olan zabıta ekipleri, işletme sahiplerine kontrollü
normalleşme döneminde uyulması gereken kurallar hakkında da bilgi verdi.